Dziś jest: Środa, 20 września 2017, godzina 11:20
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Edytor map Remake StarCraft & SC BW w SC II


Odpowiedź

Temat: Remake StarCraft & SC BW w SC II

BeAlpha
Wiadomość [#1]: 30.07.2010 o 13:59

Konto skasowane





Wczoraj kumpel powiedział mi że w jakimś wywiadzie z ludźmi z Blizza słyszał stwierdzenie iż przeniesienie całej kampanii z SC i BW do StarCrafta II jest banalnie proste.
Wie coś ktoś o tym?
Z chęcią bym zagrał w taki remake i sądzę że nie tylko ja :-)

Ziber
Wiadomość [#2]: 30.07.2010 o 14:20

Dołączył: 10.09.2009 o 17:14


podczas bety ludzie robili wiele mapek na wzur misji z SC1
tu nie potrzeba Blizarda, wystarczy tylko kilku napalonych map-makerów.
zajrzyj na http://www.sc2mapster.com/ tam można coś dla siebie znaleźć uzi2.gif

PM Email
BeAlpha
Wiadomość [#3]: 30.07.2010 o 14:42

Konto skasowane





Dzięki :-)
Mam remake ostatniej misji Protossów z SC ,wiesz gdzie tą mapke wrzucić żeby odpalić?
Szukam info ale znaleźć nie mogę.

Garn
Wiadomość [#4]: 30.07.2010 o 15:56

Mirror Image




Dołączył: 17.08.2009 o 20:47
Lokalizacja: Kraków


Tee to ciekawe nawet jest... jak coś znajdziecie fajnego to piszcie, podoba mi się taki pomysł smiley.gif

BTW. jak się odpala własną mapę z dysku przez grę? Bo ja nie mogę znaleźć takiej opcji...



   
Recent Activity >
________________________________________
» 4 Battlenet.pl bans 18/02/2014
» Earned the achievement [Remove Mods from
   Premises]
for 10 points. 18/02/2014
» 76 Newbie helped 17/02/2014
» 75 Newbie helped 15/02/2014
   ͏͏͏
PM Email
Sahadar
Wiadomość [#5]: 30.07.2010 o 15:58

Dołączył: 18.07.2010 o 12:39


nie da sie, jedynie te "opublikowane", jest to jedna z tych rzeczy ktore mnie wkurzaja w nowym battlenecie



..:: Ubi concordia, ibi victoria ::..
PM Email
Sahadar
Wiadomość [#6]: 30.07.2010 o 17:27

Dołączył: 18.07.2010 o 12:39


Isthore napisał
Prędzej ty się sypniesz niż Starcraft, jedynka to udowodniła.

Do tego, nie pieprz, możesz grać na single na offline, nic ci w tym nie przeszkadza, tylko trzeba użyć mózgu. Odłącz kabel od netu i zobacz że się da.


wypowiedz nie wiem do kogo ale mam nadzieje ze nie do mnie, nie uzyles muzgu i Ci offtotop wyszedl xD



..:: Ubi concordia, ibi victoria ::..
PM Email
Ziber
Wiadomość [#7]: 30.07.2010 o 17:46

Dołączył: 10.09.2009 o 17:14


żeby odpalić mapke włanczacie ją w edytorze i bierzecie "testuj mape"

PM Email
Isthore
Wiadomość [#8]: 30.07.2010 o 17:49

Dołączył: 07.06.2010 o 01:04
Lokalizacja: Lodz


shit, nie ten temat biggrin.gif



"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
PM Email
FaTuMek
Wiadomość [#9]: 30.07.2010 o 19:38

Dołączył: 20.05.2009 o 14:52
Lokalizacja: szczecin


Sahadar napisał
nie da sie, jedynie te "opublikowane", jest to jedna z tych rzeczy ktore mnie wkurzaja w nowym battlenecie

wcale nie ;p robisz sam gre ;) a jak to nie dziala TOBIE to przez edytor mapy ;D

PM Email
Raszek
Wiadomość [#10]: 24.08.2010 o 18:58

Dołączył: 06.08.2010 o 00:10


Powstała nowa mapa w ktorej sa jednostki z scbw.

http://www.teamliquid.net/f(...)page=All

PM Email
Miras
Wiadomość [#11]: 27.09.2010 o 10:13

Dołączył: 31.07.2010 o 15:29
Lokalizacja: Pomorze


a gdzie mam wrzucic ta sciagnieta mape aby w nia zagrac, bo wrzucilem do maps niby odpalam i automatycznie zwyciestwo..tzn co trzeba zrobic?



www.modernclub.pl <-- nauka języka na skype
PM Email Strona domowa
Iwanov
Wiadomość [#12]: 16.10.2010 o 18:33

Dołączył: 26.01.2002 o 22:32
Lokalizacja: Gdańsk


Zamiast ściągać manualnie z neta wejdz do Starcrafta, załóż grę multiplayer i w wyszukiwarce map wpisz "Brood". Wyskoczy mapka Brood War - Grand Line 1.5. Ściągnij ją i potem normalnie sobie używaj.

PM Email
Immortal66
Wiadomość [#13]: 17.06.2011 o 13:15

Konto skasowane





Sciagnij Sc2Allin1.
Wybierz mape, ustaw "USE MAP SETTINGS" i graj.
Wada: brak save-ow.

ShadowDancer
Wiadomość [#14]: 17.06.2011 o 13:57

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Gz odświeżania rocznego kotleta. Nekromancja na forum jest zabroniona.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Asmodan
Wiadomość [#15]: 17.06.2011 o 19:12

Veni, Vidi, Diablo Vincit




Dołączył: 20.02.2011 o 23:06
Lokalizacja: Wrocław


ShadowDancer napisał
Nekromancja na forum jest zabroniona.

//jak jest z sensem to nie jestsmiley.gif

PM Email
ShadowDancer
Wiadomość [#16]: 17.06.2011 o 20:55

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Nie wiem, co można mieć do dodania po grand line ;)



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
kon
Wiadomość [#17]: 14.07.2011 o 10:05

Dołączył: 20.05.2010 o 17:07


Jakaś grupa się tym zajmuje więcej na ten temat jest na polskiej stronie battlenet http://eu.battle.net/s(...)51625835 (link topicu) - są narazie tylko 2 kampanie z sc

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :