Damien |
|
Konto skasowane
|
1. Jak gram meczapa w customie to jak wybiorę sobie kolor niebieski to w grze mam zielony na budynkach itd... a jak dam enter i gadam z gościem mój nick mam niebieski tak samo jest w lidzę tylko że jak dam enter mam różne kolory a na budynkach mam zielony. O co chodzi ? wam też tak się dzieje ?
2. Czy możescie poruszać się kamerą w lewo i prawo za pomocą INS i del bo u mnie to nie działa ? Czemu ?
Proszę o pomoc
[Edycja Damien - 27.07.2010 o 21:23]
|
|
 |
Sahadar |
|
Konto skasowane
|
Damien napisał
1. Jak gram meczapa w customie to jak wybiorę sobie kolor niebieski to w grze mam zielony na budynkach itd... a jak dam enter i gadam z gościem mój nick mam niebieski tak samo jest w lidzę tylko że jak dam enter mam różne kolory a na budynkach mam zielony. O co chodzi ? wam też tak się dzieje ?
Nie pamietam juz do konca, a sprawdzac mi sie tego nie chce (skrotu klawiszowego ktory zmienia kolorki) ale w SC1 to byl shift+tab, chodzi o to ze siebie jak i ally widzisz na zielono (friend), wrogow na czerwono. Przycisk obok minimapy po prawej zmienia to.
Damien napisał
2. Czy możescie poruszać się kamerą w lewo i prawo za pomocą INS i del bo u mnie to nie działa ? Czemu ?
przewaznie poruszanie sie kamera odbywalo sie strzalkami lub myszka we wszystkich wersjach starcrafta :P

..:: Ubi concordia, ibi victoria ::..
|
|
 |
Damien |
|
Konto skasowane
|
daj INS lub DEL i daj mi znać czy w lewo czy w prawo nie idzie ?
Nie chcę mi się tłumaczyć o co mi chodzi...
|
|
 |
lisker |
|
Konto skasowane
|
jesli ci chodzi o kąt kamery to tylko przybliżenie w dół srollem .

CODE 593 , Nick : LiSkerPL
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |