Dziś jest: Czwartek, 19 października 2017, godzina 03:33
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft Pomoc Problem z hostowaniem


Odpowiedź

Temat: Problem z hostowaniem

KaleshinHanan
Wiadomość [#1]: 20.02.2011 o 15:43

Dołączył: 20.02.2011 o 13:50


Witam, otóż jak wiele osób mam problem z założeniem gry, ponieważ nikt do niej nie wchodzi. Poza tym do wielu gier nie mogę wejść, ponieważ lagi są podobno za duże. Szukałem w wielu tematach odpowiedzi i wiem, że chodzi tu o porty, ale nigdzie nie znalazłem opisu konfiguracji, która byłaby dobra dla mojego modemu. Mój modem to Asmax AR 1004g. Próbowałem sam ustawiać, ale coś nie gra. Wyłączałem Firewalla i też bez zmian. Liczę na czyjąś pomoc.

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#2]: 20.02.2011 o 15:46

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Starszy model, ale nie powinno się za bardzo różnić http://portforward.com(...)raft.htm



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
KaleshinHanan
Wiadomość [#3]: 20.02.2011 o 16:15

Dołączył: 20.02.2011 o 13:50


nie pomogło

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#4]: 20.02.2011 o 17:26

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Sieć osiedlowa/radiówka?



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
KaleshinHanan
Wiadomość [#5]: 20.02.2011 o 19:53

Dołączył: 20.02.2011 o 13:50


netia, prywatnie, bez spółek z siąsiadami

PM Email
BlekDef
Wiadomość [#6]: 21.02.2011 o 10:25

Konto skasowane




Dołączył: 17.03.2003 o 12:44
Lokalizacja: Omtose Phellack


Widzę, że założyłeś też taki temat na tablicy SC2. To w końcu o którą część ci chodzi?



Każden, kto mowę swą ojczystą kala i jej ortografię umyślnie plugawi, bądź nauczyć się jej nie chce,
ten jest jak dziwka pospolita, co dupy głupocie daje w zamian dysmózgię otrzymując.

Last
To nie treść gier wywołuje przemoc tylko lagi, bugi, nieprzemyślane rozwiązania, kiepski support i inni gracze.
PM Email
KaleshinHanan
Wiadomość [#7]: 23.02.2011 o 16:18

Dołączył: 20.02.2011 o 13:50


chodzi mi o tą. ale z racji tego, że wiele osób, które grało w sc1 poszło na sc2 może znać rozwiązanie problemu. poza tym mało kto chce/umie pomóc. więc ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

bump

PM Email
TruMester
Wiadomość [#8]: 13.10.2012 o 11:04

Dołączył: 15.04.2010 o 13:45
Lokalizacja: Lipmo


Mam ten sam problem Internet ze sKY (UK), router z jakiego kozystam to router jaki mi dali przy podpisaniu umowy smiley.gif.
Probowalem sie juz bawic z przekierowaniem portow za pomoca instrukcji znalezionejw internecie ale nic nie pomoclo sad.gif Nawet bylbym w stanie wykupic jakiegos bota ktory zakladal by mapki za mnie jak to jest w przypadku Warcrafta III

Mam ten sam problem Internet ze sKY (UK), router z jakiego kozystam to router jaki mi dali przy podpisaniu umowy smiley.gif.
Probowalem sie juz bawic z przekierowaniem portow za pomoca instrukcji znalezionejw internecie ale nic nie pomoclo sad.gif Nawet bylbym w stanie wykupic jakiegos bota ktory zakladal by mapki za mnie jak to jest w przypadku Warcrafta III

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :