Dziś jest: Środa, 20 września 2017, godzina 23:39
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Pomoc Problem z grą Pomocy!


Odpowiedź

Temat: Problem z grą Pomocy!

Pieczywo
Wiadomość [#1]: 12.06.2013 o 17:08

Dołączył: 12.06.2013 o 17:00


Witam. Mam denerwujący problem z grą Starcraft Wings of Liberty otóż dawno w nią nie grałem i kiedy zainstalowałem ją wyskoczyła informacja że kompresuje gre żeby nie zajmowała tyle miejsca na dysku, wszystko potwierdziłem. Kiedy naładowało się do 50% wyskoczył błąd i wyłączyła się kompresja i ogólnie cała gra. Pisało żebym wyłączył antywirusa i wszystkie inne programy, tak zrobiłem i ponawiałem te aktualizacje przez cały dzień potem zrezygnowalem. Kilka razy usuwałem i ponownie instalowałem grę i ciągle to samo. Nie wiem w czym jest problem. Proszę o POMOC!

PM Email
Duppon
Wiadomość [#2]: 14.06.2013 o 12:36

wizzard 60




Dołączył: 03.10.2009 o 12:53


Czekam aż na tym forum ludzie będą banowani za takie nazywanie tematów.

Postów nie zaczyna się od "witam". Witać to sobie możesz kogoś jak przyjmujesz go w swoim własnym domu. Na forum i w mailach lepiej witać się po prostu "cześć".



VelOCity#1448
PM Email
Pieczywo
Wiadomość [#3]: 14.06.2013 o 18:12

Dołączył: 12.06.2013 o 17:00


Przepraszam bardzo ale ja jestem na tyle dobrze wychowany że grzecznie się "witam". Pierwszy raz widze kogoś kogo to wkurzyło.

PM Email
aain
Wiadomość [#4]: 14.06.2013 o 20:12

Dołączył: 27.04.2010 o 19:32
Lokalizacja: Kraków


Duppon napisał
Czekam aż na tym forum ludzie będą banowani za takie nazywanie tematów.

Postów nie zaczyna się od "witam". Witać to sobie możesz kogoś jak przyjmujesz go w swoim własnym domu. Na forum i w mailach lepiej witać się po prostu "cześć".


Obserwuje to forum od dawna i rzucilo mi sie w oczy ze jestes grubo zryty, ale naprawde "na forum nie pisze sie 'witam' tylko 'czesc' " to juz jakas nowa jakosc w twoich blyskotliwych postach biggrin.gif

Co do tematu niestety niczego madrego nie doradze, pisz do supportu blizzarda.

PM Email
kranz
Wiadomość [#5]: 15.06.2013 o 09:06

Dołączył: 20.07.2012 o 15:38


a instalujesz z płyty czy instalatora blizza?

PM Email
Pieczywo
Wiadomość [#6]: 15.06.2013 o 21:01

Dołączył: 12.06.2013 o 17:00


Z płyty.

PM Email
kranz
Wiadomość [#7]: 15.06.2013 o 23:24

Dołączył: 20.07.2012 o 15:38


i tu jest pies pogrzebany.

ci co kupowali Hotsa na keye.pl (albo ogolnie klucz a nie nosnik) polewali z tych co kupowali na nosniku bo ogolnie blizz juz w dzien premiery oferuje aktualny instalator online oraz nieaktualny instalator z nosnika.

w skrócie: sciagnij instalator ze strony i czekaj az pobierze te 8 GB. przed instalacja wywal WSZYSTKO co nazywa sie 'sc2" z dysku, przeszukaj foldery i manualnie tez powywalaj jak cos zostanie.

ja kupiłem wol i hots na płytach ale zeby uniknac takich cyrków zawsze instaluje z launchera.

PM Email
Venucci
Wiadomość [#8]: 16.06.2013 o 08:40

Dołączył: 01.09.2007 o 15:07


kranz napisał
i tu jest pies pogrzebany.

Ci co kupowali Hotsa na keye.pl (albo ogolnie klucz a nie nosnik) polewali z tych co kupowali na nosniku bo ogolnie blizz juz w dzien premiery oferuje aktualny instalator online oraz nieaktualny instalator z nosnika.

W skrócie: sciagnij instalator ze strony i czekaj az pobierze te 8 GB. przed instalacja wywal WSZYSTKO co nazywa sie 'sc2" z dysku, przeszukaj foldery i manualnie tez powywalaj jak cos zostanie.

Ja kupiłem wol i hots na płytach ale zeby uniknac takich cyrków zawsze instaluje z launchera.


Potwierdzam. Mi z płyty HotS w ogóle nie chciał się instalować. Lepiej ściągnąć ze strony blizzarda launcher (raz że jest zaktualizowany do końca to jak masz dobre łącze to zainstalujesz grę szybciej niż z płyty). Nie wiem tylko czy będziesz musiał ściągnąć 8 czy 15 gb (jak skasujesz "całą" grę), ale to mądrzejsi się wypowiedzą.

PM Email
kranz
Wiadomość [#9]: 16.06.2013 o 10:23

Dołączył: 20.07.2012 o 15:38


15 GB z warhoundem było
8 GB po wyrzuceniu imby zostało

biggrin.gif

PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :