Dziś jest: Wtorek, 16 lipca 2019, godzina 12:21
zaloguj się :


Odpowiedź

Temat: Problem z battlenet

Pawel31
Wiadomość [#1]: 26.02.2011 o 13:04

Konto skasowane





Witam, od razu zaznaczę, że wujek google i "szukaj" nie znalazło odp na mój problem. Otóż chciałem pograć sobie sobie na prywatnych realmach, nawet wybrałem jeden, ale nie będę reklamował. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją i działa. Tzn działa na jednym kompie, ale ja mam jeszcze laptop. I właśnie na laptopie nie działa (wszędzie jest dostęp do neta - nie jestem idiotą). Problem wygląda następująco: po pobraniu odpowiedniego pliku do rejestru (i uaktywnieniu go) oraz ustawieniu tego serwera w BnetEditor wchodzę w diablo. Ustawiam bramkę tego serwera i klikam BattleNet. I tu zaczyna się problem ---> po kliknięciu na Battlenet nie dzieje się nic. Tak jakby przycisk nie miał przypisanego zadania. Dziwnie to brzmi, ale kliknął już 100 razy (hehe) i nic się nie stało. Nie wiem czy to może być spowodowane. Do tej pory na stacjonarnym kompie nie spotkałem się z tym problemem. Mam nadzieję, że coś poradzicie. Pozdrawiam .smash.gif

Znalazłem odpowiedź na mój problem!!! biggthumpup.gif
Otóż, problem w tym, że zapomniałem wspomnieć o zainstalowanych PlugY10.00, ta najnowsza wersja, zgodnie z którą wyłączony zostaje przycisk Battlenet w grze, w menu głównym. tak więc wszedł w plik konfiguracyjny PlugY, z w linijce DisableBattleNet=1, zmieniłem na DisableBattleNet=0, przez co każdy rozgarnięty wie co stanie się dalej. Ale ta sytuacja ma też swoje dobre strony: założyłem konto na tym portalu i zdenerwowałem jednego z adminów. Na zdrowie beerchug.gif .

REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :