zimny_91 |
|
Konto skasowane
|
Nie mogę połączyć się z Battlenetem na żadnej bramce, pojawia mi sie komunikat "Nie można połączyć się z battle.net. Jeśli korzystasz z modemu to przed połączeniem się z battle.net musisz najpierw połączyć się z dostawca usług internetowych. W celu dalszych info odwiedź battlenet support". Już ponad dwa tygodnie... Zainstalowałem od nowa grę, sprawdziłem firewall i dalej nic... wie ktoś o co chodzi? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
 |
morphisiusz |
|
Konto skasowane
|
Tu jest chyba jakiś bot ustawiony co dwa tygodnie zadaje to samo pytanie.Było to wałkowane milion razy na forum.
|
|
 |
Gordoni |
|
Konto skasowane
|
Jeśli masz nadal ten problem spróbój wejść na serwer D2Trade Realm . Bramka do pobrania jest dostępna pod tym adresem : http://diablo2.battlenet.pl/46/
Wystarczy rozpakowac , dodac wpis rejestru i do oficjalnych bramek dołączy ta jedna . Może tam uda Ci sie wejsc 
|
|
 |
majo |
|
Konto skasowane
|
witam wszystkich. mam ten sam problem co zalozyciel tematu szukalem na forach i googlowalem niestety nic nie pomoglo czytalem tez support na bettle.net i nie ma tam rozwiazania do tego problemu...ja nie uzywam modemu, moze dlatego nie moge polaczyc sie z serwerami w pl bo jestem w londynie? prosze o pomoc.
"Life as shorty shouldn't be sa rough"
|
|
 |
andrew9891 |
|
Konto skasowane
|
Witam. Jestem tu nowy i tez mam ten problem. Ale moze to wszystko wynika od nie odpowiedniej wersji patch`a czy cos? Jaki patch jest najczesciej uzywany i wszytsko dziala jak nalezy?
|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |