Dziś jest: Sobota, 25 listopada 2017, godzina 02:46
zaloguj się :
FORUM Battlenet.pl FORUM Forum StarCraft 2 Edytor map Immortal - jak to ustawic?


Odpowiedź

Temat: Immortal - jak to ustawic?

Immortal66
Wiadomość [#1]: 17.06.2011 o 09:19

Konto skasowane





Witam

Jak skonfigurowac edytor zeby IMMORTAL strzelal zarowno do jednostek naziemnych jak i latajacych?

ShadowDancer
Wiadomość [#2]: 17.06.2011 o 10:04

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


W target filters broni immortala zmień air i ground na allowed.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Immortal66
Wiadomość [#3]: 17.06.2011 o 10:39

Konto skasowane





ShadowDancer napisał
W target filters broni immortala zmień air i ground na allowed.


Oba sa ustawione na "allowed" standardowo. Po ustwieniu "AIR" na "Required" nie strzela wogole.

[Edycja Immortal66 - 17.06.2011 o 12:15]

ShadowDancer
Wiadomość [#4]: 17.06.2011 o 12:51

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


A jaki error rzuca?

Jak klikniesz A i na jednostkę? Sprawdź też efekty itp.

[Edycja ShadowDancer - 17.06.2011 o 12:52]



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Immortal66
Wiadomość [#5]: 17.06.2011 o 13:05

Konto skasowane





ShadowDancer napisał
A jaki error rzuca?

Jak klikniesz A i na jednostkę? Sprawdź też efekty itp.

[Edycja ShadowDancer - 17.06.2011 o 12:52]


Brak "errorow". Po zaznaczeniu "required" przy "AIR" jednostka podchodzi ale nie strzela choc w opisie pokazuje, ze strzela TYLKO do jednostek powietrznych.

Wydaje mi sie, ze to kwestia rodzaju pocisku jakim sie posluguje sie Immo. Skonfigurowany jest TAK SAMO jak Stalker.

[Edycja Immortal66 - 17.06.2011 o 13:07]

ShadowDancer
Wiadomość [#6]: 17.06.2011 o 13:57

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


pokaż mapę



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Immortal66
Wiadomość [#7]: 17.06.2011 o 14:08

Konto skasowane





ShadowDancer napisał
pokaż mapę


Nie kumam.

Krecik
Wiadomość [#8]: 17.06.2011 o 14:08

i'm what i'm




Dołączył: 03.07.2006 o 21:13
Lokalizacja: Toruń


zapisz i wyslij nam mapę z twoimi ustawieniami imortala



--- MODERATING SC & SC2 ---
:*
"kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!"
Be original, be yourself
SC2 Profile
PM Email
Immortal66
Wiadomość [#9]: 17.06.2011 o 14:10

Konto skasowane





Krecik napisał
zapisz i wyslij nam mapę z twoimi ustawieniami imortala


Chyba nie rozumiecie. Po co mam wysylac mape jezeli zmienialem tylko jedna opcje:"AIR" na "Required".
Tak samo jest na kazdej innej mapie.

Jezeli ktos ma duze pojecie o edytorze i potrafi mi pomoc to prosze o numer GG na pw.

[Edycja Immortal66 - 17.06.2011 o 14:11]

ShadowDancer
Wiadomość [#10]: 17.06.2011 o 15:42

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


Tak, ale nie zmieniłeś ground z required na allowed.

Panie zarozumiały, proszę najpierw nabyć duże umiejętności czytania ze zrozumieniem, dwa razy zastanowić się nad czyimś postem, zanim napiszesz następny -
1. jeśli nie zmieniłeś tego co mówiłem, to powiedzenie ci tego jeszcze raz nic nie da i muszę to zrobić sam
2. jeśli to coś innego, to sorry, ale moja czarodziejska kula akurat się zepsuła i bez oglądnięcia dokładnie ustawień nie jestem Ci w stanie pomóc.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
Immortal66
Wiadomość [#11]: 17.06.2011 o 17:41

Konto skasowane





ShadowDancer napisał
Tak, ale nie zmieniłeś ground z required na allowed.

Panie zarozumiały, proszę najpierw nabyć duże umiejętności czytania ze zrozumieniem, dwa razy zastanowić się nad czyimś postem, zanim napiszesz następny -
1. jeśli nie zmieniłeś tego co mówiłem, to powiedzenie ci tego jeszcze raz nic nie da i muszę to zrobić sam
2. jeśli to coś innego, to sorry, ale moja czarodziejska kula akurat się zepsuła i bez oglądnięcia dokładnie ustawień nie jestem Ci w stanie pomóc.


Przepraszam ale jestem po nocce(praca) i do konca nie trybie.

Zmienilem tak jak Kolega napisal i nadal IMMO nie strzela wogole.
Wyprobowalem juz wszystkie kombinacje "GROUND & AIR" i nie dziala. To musi sie przestawiac gdzies indziej lub to kwestia rodzaju pociskow lub poprostu Immo nie zostal stworzony do atakowania"air".

ShadowDancer
Wiadomość [#12]: 17.06.2011 o 18:30

Ravager




Dołączył: 04.08.2008 o 10:28


No popatrz, a mi działa. Niestety moja magiczna kula się zjebała, więc nie jestem w stanie zgadnąć, o co szanownemu koledze chodzi. EOT.



ONLY ROCK'N'ROLL
No co się gapisz? Fajnej sygnatury nie widziałeś?

Piszę poprawnie po polsku i Zanim napiszesz
Project Hybrid : The First Recon (RPG/survival, download ).

Nie ma to jak dźwięk wystrzału działa oblężniczego, pod warunkiem, że strzelają nasi smiley.gif
PM Email
REKLAMA
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :