![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: DPS Pala Retribution |
|
![]() |
kiim |
Wiadomość [#1]: 30.11.2010 o 11:04 |
|
Konto skasowane |
Witajcie,
|
|
|
||
![]() |
||
nabonid |
Wiadomość [#2]: 30.11.2010 o 13:51 |
|
Konto skasowane |
Ta stronka jest slaba, nigdy sie nia nie kierowalem. Lepiej juz wejsc na forum EJ i sciagnac calc dla wlasnej klasy. Mozna tez wejsc na http://www.worldoflogs.com/ i popatrzec jak to wyglada na poszczegolnych bossach |
|
|
||
![]() |
||
Arthasus |
Wiadomość [#3]: 30.11.2010 o 15:06 |
|
Konto skasowane |
|
|
|
||
![]() |
||
Alzat |
Wiadomość [#4]: 30.11.2010 o 15:57 |
|
Konto skasowane |
z tym, ze mag i lock topuja dmg metery w obecnej chwili sie zgodze, ale z tym ze ret pala to najslabszy dps juz nie. Sam od czasu do czasu dpsuje palkiem i jakos nie zauwazylem zebym odstawal od reszty, wrecz przeciwnie. Od razu mowie ze nie jestem specem od dpsowania palkiem, mam 3 postacie i kazda z nich gram wiec nie mam scislej specjalizacji. Gear na poziomie ICC 25 z kilkoma itemami z hc wielkiego szalu nie robi, a dps jak juz pisalem nie odstaje a czasami nawet topuje.
Sithalzat - Assassination Rogue - Burning Legion EU Arena -Albionu |
|
|
||
![]() |
||
Lilly |
Wiadomość [#5]: 30.11.2010 o 17:16 |
|
Konto skasowane |
Opinie ... opinie... opinie ... i oto dlaczego zadawanie tego typu pytań mija się z celem - szczególnie w patchu przed dodatkiem.
|
|
|
||
![]() |
||
Janizar |
Wiadomość [#6]: 30.11.2010 o 19:57 |
|
Konto skasowane |
Na każde pytanie z każdej dziedziny odpowiedzią będą opinie... no może poza Koreą pół. tam jest tylko jedna prawda najprawdziwsza objawiona...a nie w sumie nawet tam są różne opinie tylko ze rożnie kończą ich twórcy. |
|
|
||
![]() |
||
Arthasus |
Wiadomość [#7]: 30.11.2010 o 20:23 |
|
Konto skasowane |
z tym, ze mag i lock topuja dmg metery w obecnej chwili sie zgodze, ale z tym ze ret pala to najslabszy dps juz nie. Sam od czasu do czasu dpsuje palkiem i jakos nie zauwazylem zebym odstawal od reszty, wrecz przeciwnie. Od razu mowie ze nie jestem specem od dpsowania palkiem, mam 3 postacie i kazda z nich gram wiec nie mam scislej specjalizacji. Gear na poziomie ICC 25 z kilkoma itemami z hc wielkiego szalu nie robi, a dps jak juz pisalem nie odstaje a czasami nawet topuje. Jesli chodzi o aoe dmg to po zmianie divine storm a w zasadzie do powrotu z przed patcha 4.0.1 palek wymiata Jesli ktos choc troche potrafi wykorzystac potencjal paladyna to bedzie krecil porzadny dps i nie bedzie odstawal od reszty |
|
|
||
![]() |
||
Alzat |
Wiadomość [#8]: 01.12.2010 o 10:19 |
|
Konto skasowane |
pisze o raidach wszelakich
Sithalzat - Assassination Rogue - Burning Legion EU Arena -Albionu |
|
|
||
![]() |
||
Jarunin |
Wiadomość [#9]: 02.12.2010 o 23:19 |
|
Konto skasowane |
Witam gram na Terenasie, widzę że rozmawiają osoby co mają pojęcie to chciałbym przy okazji zadać kilka prostych pytan jak pograć palikiem jako dps? do tej pory grałem tylko jako healer czy mogę poprosić o jakiś build dla początkującego dps głównie na hc 5, jaki gear i z czym na PVE? jak mają wyglądać staty ? dziękuje ah i jeszcze jakie Glyphy były by odpowiednie orientacyjnie się domyślam ale jak pisałem ostatnio grałem jako dps kilka lat temu sporo się pozmieniało
|
|
|
||
![]() |
||
atylla3 |
Wiadomość [#10]: 03.12.2010 o 00:26 |
|
Konto skasowane |
Witam gram na Terenasie, widzę że rozmawiają osoby co mają pojęcie to chciałbym przy okazji zadać kilka prostych pytan jak pograć palikiem jako dps? do tej pory grałem tylko jako healer czy mogę poprosić o jakiś build dla początkującego dps głównie na hc 5, jaki gear i z czym na PVE? jak mają wyglądać staty ? dziękuje ah i jeszcze jakie Glyphy były by odpowiednie orientacyjnie się domyślam ale jak pisałem ostatnio grałem jako dps kilka lat temu sporo się pozmieniało ![]() ![]() [Edycja Jarunin - 02.12.2010 o 23:32] |
|
|
||
![]() |
||
General86 |
Wiadomość [#11]: 03.12.2010 o 10:04 |
|
Konto skasowane |
Jarunin napisał Witam gram na Terenasie, widzę że rozmawiają osoby co mają pojęcie to chciałbym przy okazji zadać kilka prostych pytan jak pograć palikiem jako dps? do tej pory grałem tylko jako healer czy mogę poprosić o jakiś build dla początkującego dps głównie na hc 5, jaki gear i z czym na PVE? jak mają wyglądać staty ? dziękuje ah i jeszcze jakie Glyphy były by odpowiednie orientacyjnie się domyślam ale jak pisałem ostatnio grałem jako dps kilka lat temu sporo się pozmieniało ![]() ![]() [Edycja Jarunin - 02.12.2010 o 23:32] Czytasz w ogóle co tu ludzie piszą? W tym dziele są już 3 tematy o palku retri po najnowszym patchu. W jednym podałem stronę, na której można znaleźć wszytko o co pytasz. Jeszcze ci mało? Swoją drogą nie rozumiem jak można po kilku latach gry nie znać kompletnie swojej klasy, a nawet nie wiedzieć gdzie znaleźć potrzebne informacje jej dotyczące. |
|
|
||
![]() |
||
maestrino |
Wiadomość [#12]: 03.12.2010 o 10:12 |
|
Konto skasowane |
Jaki niby idealny build? Wpakujesz talenty do dps i zostają jeszcze fillery, więc ja tu problemu nie widzę.
|
|
|
||
![]() |
||
General86 |
Wiadomość [#13]: 03.12.2010 o 20:07 |
|
Konto skasowane |
Jaki niby idealny build? Wpakujesz talenty do dps i zostają jeszcze fillery, więc ja tu problemu nie widzę. |
|
|
||
![]() |
||
REKLAMA | ||
![]() |
Strona 1 z 1. |
Idź do strony : |