Dziś jest: Piątek, 3 września 2010, godzina 07:42
zaloguj się :

Odpowiedź

Temat: Czy ta gra jeszcze wyjdzie?

BioOrc
Wiadomość: 03.02.2007 o 19:15

Balls of Steel

Są jakieś szanse na to, że SC Ghost jeszcze wyjdzie? Bo ostatnio od Blizza poza WoW jakoś strasznie chłodem powiewa. Czyżby poprzestali na wyciąganiu kasy z jednej gry? Czyżby stracili wenę na rzecz kasy?

Bioorc lvl80 Orc Warrior - http://armory.wow-euro(...)n=Bioorc
Zujlin lvl70 Troll Mage - http://armory.wow-euro(...)n=Zujlin
Shakeyourass lvl48 Blood Elf Female Paladin http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Shakeyourass
EU PvP Emeriss Realm
RA Guild [url]http://www.ra-guild.com/phpbb/[/url]
PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
krecik123
Wiadomość: 03.02.2007 o 22:22

i'm what i'm

na prezentowaniu dodatku do WoW mowili cos o kontynuacji stara albo diablo, ale slyszalem tez ze maja cos nad czyms nowym robic, w koncu zakupili silnik havoc'a 4v jakis czas temu, bez powodu by tego nie zrobili

fajnie by bylo gdyby ghost wyszedl bo gralem chyba w c&c renegade i mi sie podobalo smiley.gif

--- MODERATING SC & SC2 ---

:*

kto mi wlezie i zrobi bajzel w norce pierdolnę łopatą!

Be original, be yourself

Staram się pisać poprawnie po polsku

SC2 Profile
PM Email
Ja Stawiam !
Jaaa
Wiadomość: 04.02.2007 o 13:32

Po prostu Ja

A widział ktoś Alphe SC?
Straszna,no nie?
Myśle że z Ghostem jest podobnie-porzucili to co robili do tej pory,i zaczynają od poczatku z nowym silnikiem

,,Widzę szczyta za szczytem,zaszczyt za zaszczytem,lśnienie mistrzostwa kieruje moim bytem,ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem,wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem"
PM Email
Ja Stawiam !
FatboY
Wiadomość: 05.03.2007 o 15:44

Stawiam duzego palca u nogi, ze wyjdzie smiley.gif Aczkolwiek kiedys Warcraft Adventures tez zawiesili i kazdy wie, ze nigdy nie wyszlo ...
Teraz Blizz pracuje nad 2 tytualami, ktore maja byc w tym roku zapowiedziane. Raczej stawial bym na starcrafta 2 wczesniej niz SC:Ghost. Ale powiem szczerze, ze kupilbym nawet konsolke dla SCG tongue.gif

pozdro

PM Email
Ja Stawiam !
Knight
Wiadomość: 23.05.2007 o 07:11

Jeżeli SC2 ma wyjść, a robią go od 2003r. to Ghost też na pewno wyjdzie. Powszechnie chodzą również plotki, że trwają prace nad D3, który pewnie szybciej wyjdzie... w związku z powyższym Ghost'a możemy spodziewać się nie szybciej jak w 2014 ^^ A może wtedy zostanie znowu ogłoszone, że wznawiają prace :p

PM Email
Ja Stawiam !
Bart_Illidan
Wiadomość: 10.06.2007 o 22:35

czyt. LAMERS]PaX

kiedyś słyszałem że blizz mówił że ghosta zawiesili, bo przez to że tak długo go robili to juz w momencie wyjścia byłby przestarzały i mało atrakcyjny, a oni poprostu takich gier nie chcą wydawać. choć słyszałem, że przy pracach nad w3, wykorzystali część motywów z Warcraft: Adventures i ja bym obstawiał, że część motywów (zwłaszcza dot. fabuły) z scg pojawi się w sc3 :P ale ja się tam na sc za dobrze nie znam :]

[Edycja - Bart_Illidan w 10-06-2007 o 22:37]

-|===> To jest miecz? Cóż za luksus!
oO-|==| To jest koń? A na nogach nie łaska?!
[-|-] To jest hełm? Targowisko próżności!
PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
Jaaa
Wiadomość: 17.07.2007 o 08:43

Po prostu Ja

Knight napisał:
Jeżeli SC2 ma wyjść, a robią go od 2003r. to Ghost też na pewno wyjdzie. Powszechnie chodzą również plotki, że trwają prace nad D3, który pewnie szybciej wyjdzie... w związku z powyższym Ghost'a możemy spodziewać się nie szybciej jak w 2014 ^^ A może wtedy zostanie znowu ogłoszone, że wznawiają prace tongue.gif

Wtedy raczej już njie będe mieć czasu na granie,tylko będę musiał chodzić do roboty,zajmować się dziewczyną/żoną,resztki wolnego czasu będę poświęcał na spotkania towarzyskie itd... zresztą w 2012 ma się świat skończyć tongue.gif

,,Widzę szczyta za szczytem,zaszczyt za zaszczytem,lśnienie mistrzostwa kieruje moim bytem,ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem,wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem"
PM Email
Ja Stawiam !
ChosenOne
Wiadomość: 05.12.2007 o 10:04

terminate him

bo bedzie EURO w Polsce to sie konczy swiat xD

All humans will, without exception, eventually die.
PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
fahrenheit
Wiadomość: 30.12.2007 o 22:02

Przecież Ghost wyszedł. Co prawda tylko na komórkę - ale wyszedł.

PM Email
Ja Stawiam !
TheDragon
Wiadomość: 30.12.2007 o 23:12

fahrenheit napisał
Przecież Ghost wyszedł. Co prawda tylko na komórkę - ale wyszedł.

Haha... ta gierka na SE ghostem jest tylko z nazwy ;P ale przyznać trzeba, że ladna grafika - zupełnie jak zwykłe SC

This is Sparta Madness!!!
Warrior 80
PM Email
Ja Stawiam !
gyrflynd
Wiadomość: 07.03.2008 o 15:01

Konto skasowane

Nie wiem czy wcześniej już ktoś tego nie ,,wypatrzył". Na stronie www.diablo3.com pojawiła się bodajże w styczniu informacja o konferencji z pracownikami blizzarda(Mike Morhaime, Rob Pardo i Frank Pearce) na której dyskutowano o historii tej firmy. Pojawiła się tam plansza z lista gier które zostały porzucone - http://i29.tinypic.com/1zzlteh.png na liście tej nie ma ani Diablo 3 ani Starcraft:Ghost...

[Edycja gyrflynd - 07.03.2008 o 15:43]

Ja Stawiam !
Jaaa
Wiadomość: 09.03.2008 o 15:07

Po prostu Ja

Nikt nie mówił że Diablo 3 zostało porzucone,ale co do SC:Ghost to ciesze się,mam nadzieje że to nie jest niedopatrzenie smiley.gif
Swoją drogą ktoś wie cokolwiek o wypisanych tam grach? (z wyjątkiem warcraft adventures,bo to chyba wszyscy wiedzą)

PM Email
Ja Stawiam !
azjusz
Wiadomość: 10.11.2008 o 18:21

http://gry.onet.pl/1858117,,co_sie_dzieje_z_gra_starcraft_ghost,wiadomosc.html
moza jakies szanse sapotluczony.gif

PM Email Strona domowa
Ja Stawiam !
xrasnolud
Wiadomość: 18.02.2009 o 15:34

Wielki Zderzacz Kartonów

Wiecie... jeśli zawiesili prace nad tą grą, to równa się jedynie z przymusem stworzenia jej całkiem od nowa. Wymagania graczy się zmieniają a oprawa graficzna szybko staje się przestarzała. Bacząc na zawieszenie prac + te 2-3 lata na wydanie (no niestety tak Blizz wydaje gry) obawiam się, że nigdy tego nie skończą. Gry tego typu powinny mieć niezłą grafikę, zgoła inną od gier strategicznych gdzie najważniejsza jest przejrzystość.

|....||\__\....../__/.||. _------_.......||........,,,,,,........||....____________,||....|
|....||.\__\..../__/..||.I______\....||......./___\.......||../____________/.||....|
|....||..\__\../__/...||.I__|.|___|...||....../____\......||.|____/..................||....|
|....||...\__\/__/....||.I______/....||...../__/'\__\....||..\____\.................||....|
|....||.../__/\__\....||.I__I.\__\.....||..../__/_\__\....||...\____\................||....|
|....||../__/..\__\...||.I__I...\__\...||.../_______\...||.....\____\..............||....|
|....||./__/....\__\..||.I__I.....\__\.||../__/.......\__\.||.......\____\............||....|
|....||/__/......\__\.||.I__I......\__\||/__/..........\__\||.........\____\..........||....|
|...._______________________________________\____|.........||....|
|....\___________________________________________/.........||....|
\.........................................................................................................../
PM Email
Ja Stawiam !
ElemenT
Wiadomość: 16.02.2010 o 12:38

The Only True Admin

gra miała wyjść na PS2 i xbox live czyli na platformy obecnie przestarzałe :P

Administrator FORUM
JSK Internet - projektowanie stron WWW, serwery VR, prezentacje multimedialne itp.
----
If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby
Pro-Logic Surround Sound with Bass Boost and all the music is free.
PM Email
Ja Stawiam !
Haregar
Wiadomość: 10.08.2010 o 20:05

ElemenT napisał
gra miała wyjść na PS2 i xbox live czyli na platformy obecnie przestarzałe :P

Może trochę odkopię temat, ale cóż... według mnie jeśli Starcraft: Ghost wyjdzie kiedykolwiek to nie w tej postaci w jakiej go zapowiadano. Ogólnie gameplay byłby taki, jak go zapowiadali - ale idąc z duchem czasu na pewno przeważałyby nowości w rozgrywce, a platformy docelowe - tak jak ElemenT - byłyby inne. ;)

xrasnolud napisałWiecie... jeśli zawiesili prace nad tą grą, to równa się jedynie z przymusem stworzenia jej całkiem od nowa. Wymagania graczy się zmieniają a oprawa graficzna szybko staje się przestarzała. Bacząc na zawieszenie prac + te 2-3 lata na wydanie (no niestety tak Blizz wydaje gry) obawiam się, że nigdy tego nie skończą. Gry tego typu powinny mieć niezłą grafikę, zgoła inną od gier strategicznych gdzie najważniejsza jest przejrzystość.

Tutaj się w pełni z kolegą xrasnoludem zgadzam! smiley.gif Jeśli gra w ogóle kiedyś wyjdzie to założenia będą takie jak zapowiadano kiedyś, ale technologia czy gameplay będą wzbogacone w nowe elementy, nazwałbym dzisiejsze. ;))

[Edycja Haregar - 10.08.2010 o 20:09]

PM Email
Ja Stawiam !
Midas
Wiadomość: 12.08.2010 o 00:09

No jak odkop to odkop ;).

Osobiście uważam, że SC Ghost miałobyć czymś z gatunku MMOFPS/RPShooter. Miała to być pionierska gra - przodująca nowemu gatunkowi. Jednak Blizzard został wyprzedzony, a widząc niezbyt duży sukces rywali stwierdzili, że ich projekt potrzebuje więcej czasu i ze swoją specyficzną szczegółowością (za co lubię Blizzard - Diablo 3 wychodzi już 10 lat po Diablo 2) przystąpili do pracy. Zawiesili jednak projekt na takim etapie, który umożliwiałby szybką jego reaktywację, w oczekiwaniu na lepszy sprzęt, który urozmaiciłby rozgrywkę.
Nie zdziwię się, jeśli SC Ghost będzie np. pierwszym FPSem zrealizowanym w pełni w grafice 3D i wykorzystującym inne nadchodzące bajer (antianalysing x32? - to akurat nie wiem po co komu, bo i tak każdy to wyłącza bądź zmniejsza do 2x-4x).

PM Email
Ja Stawiam !
Garn
Wiadomość: 12.08.2010 o 01:42

Ta gra nie wyjdzie, bo Nova już miała swoje 5 minut w SC2 ;P

PM Email
Ja Stawiam !
Strona 1 z 1.
Idź do strony :

Odpowiedź

Skocz do :