marios1234 |
|
Konto skasowane
|
Jak w temacie. Lubicie grać w stare gry? Np jakie?
Ja ostatnio grałem w Prehistorik 2 oraz w DSJ Jedną i drugą polecam!

Diaboł & przenośniki, także taśmowe i rolkowe w HKS System - Poznań. Do tego tynki tylko od TG
|
|
 |
force11 |
|
Konto skasowane
|
Ja lubię powrócić do starych gier np. serii need for speed a szczególnie most wanted i underground 2 
|
|
 |
kubiq |
|
Konto skasowane
|
Och, stare gry są wspaniałe! Jakoś pół roku temu odpaliłem Jazz Jack Rabitt 2 i bawiłem się wyśmienicie. Ostatnio myślę dużo o pierwszym GTA, jak trafi się jakiś urlopik czy wolne, to bankowo odpalę. ;)

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A sukinkoty będą zawsze.
|
|
 |
Gandalf89 |
|
Konto skasowane
|
Ja lubię czasami pograć sobie w Prince of Persia Stara, dobra gra ...

Gandalf89
|
|
 |
priesttt |
|
Konto skasowane
|
Tak. Chociaż nie wszystkie. Ostatnio sobie włączyłem Baldurs Gate Enhanced edition i musze przyznać,że gra się bardzo zestarzała tak wiec nie przynosi mi tyle frajdy co przynosiła mi wcześniej....Za to nie znudzą mi sie nigdy
Age of Empires
Heroes 3
Świetne sa stare strategie online jak
Nemexia
Legends of Honor
Khan wars
Na tej stronie jest ich wykaz: http://www.valhalla.pl/gry-(...)egiczne/
|
|
 |
manniaczeek |
|
Konto skasowane
|
musze się przyznać że cały czas zdarza mi się grać w heroes3

|
|
 |
Mark |
|
Konto skasowane
|
Ja lubię sobie od czasu do czasu odpalić Anno 1602 albo Tropico

|
|
 |
Zerg36 |
|
Konto skasowane
|
Uwielbiam state gry. A już wszystkim polecam grę Deus Ex, bo jest po prostu niesamowita.
|
|
 |
mateuszgamer |
|
Konto skasowane
|
Bardzo często gram w Heroes of Might and Magic 2 i 3, ponadto The Settlers 3 i Jagged Alliance 2. 
|
|
 |
wintis |
|
Konto skasowane
|
Oczywiście, że tak. ja szczególnie lubię grać w gry z pegazusa. contra, micro machines i wiele innych. Stali bywalcy wiedzą o co chodzi.

|
|
 |
REKLAMA |
|
|
|
|
 |