![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temat: Buildy holy/prot |
|
![]() |
moshe29 |
Wiadomość [#1]: 22.08.2010 o 15:44 |
|
Konto skasowane |
Bardzo bym prosił o podanie buildów dla holy i prot paladyna na 80lvl. Niestety ale nie znalazlem tutaj nic w miare aktualnego. Wszystko jest przynajmniej sprzed kilku iesiecy jesli nie lat.
|
|
|
||
![]() |
||
Arthasus |
Wiadomość [#2]: 22.08.2010 o 15:53 |
|
Konto skasowane |
http://www.mmo-champion.com/threads/678957-Paladin-helpful-topics-Start-Here-First!
|
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#3]: 23.08.2010 o 12:00 |
|
Konto skasowane |
Dzieki, widze ze tam głównie rozwazana są o itemach i statach. Nie znalazlem tam jeszcze buildów.
|
|
|
||
![]() |
||
luney |
Wiadomość [#4]: 23.08.2010 o 13:44 |
|
Konto skasowane |
Do prot masz 1 stały build, który ewentualnie zmieniasz na potrzeby walki (typu LK HM, itp.).
.:: Blog o World of Warcraft :: http://holywhine.blogspot.com ::. |
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#5]: 25.08.2010 o 23:55 |
|
Konto skasowane |
Oki, dzięki, bede sie wzorowal na podanym przez Ciebie oraz na tym prot buildzie . Nie wiem tylko jak duza roznica miedzy nimi jest jesli chodzi o efektywnosc tankowania.
|
|
|
||
![]() |
||
maestrino |
Wiadomość [#6]: 26.08.2010 o 00:12 |
|
Konto skasowane |
1. Masz na ElitistJerks krótkie FAQ dotyczące wszystkich speców pala.
|
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#7]: 26.08.2010 o 00:17 |
|
Konto skasowane |
A juz mialem nadzieje ze znajde tu pomoc
|
|
|
||
![]() |
||
maestrino |
Wiadomość [#8]: 26.08.2010 o 00:48 |
|
Konto skasowane |
Bo znalazłeś. Podałem Ci elitistjerks.com, kopalnie wiedzy, Śląsk WoWa, czego więcej chcieć.
|
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#9]: 27.08.2010 o 15:09 |
|
Konto skasowane |
czego więcej chcieć. |
|
|
||
![]() |
||
Prowler |
Wiadomość [#10]: 27.08.2010 o 15:26 |
|
Konto skasowane |
l2 translatica.pl / translate.pl albo po prostu, 1 września kończą się wakacje
|
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#11]: 27.08.2010 o 20:29 |
|
Konto skasowane |
Translatory tłumaczą tak źle ze trudno sie nawet domyslic o co biega. A ze 1 wrzesnia koncza sie wakacje to wiem doskonale bo córka idzie pierwszy raz do szkoly do zerówki wiec nie musisz mi o tym przypominac.
|
|
|
||
![]() |
||
maestrino |
Wiadomość [#12]: 27.08.2010 o 21:38 |
|
Konto skasowane |
1. W ogóle daruj sobie grę, jeżeli nie znasz angielskiego w stopniu choć podstawowym.
|
|
|
||
![]() |
||
Alzat |
Wiadomość [#13]: 30.08.2010 o 11:06 |
|
Konto skasowane |
Chciałbym jeszcze spytac o samą juz gre. Dzis robilem kilka instancji i mam kilka watpliwosci co do rotacji: - uzywam najpierw Judgement ( raczej wisdom ) a potem postac klepie moba, nestety jak wiecej mobow to juz mi uciekaja. Czym je zatrzymac? Czy uzywac consecration ? Caly czas mam aktywny righteous fury. Z buffów mam blessings of kings, devotion aura, ten seal od judgementow. Moze jakos inaczej uzywac skilli by trzymac aggro wiekszej ilosci mobow? W trakcie jednej insty podpowiedziano mi bym zawsze mial aktywne consecration ze to pozwoli mi trzymac agro wiekszej grupy mobow. Problem w tym ze to trwa kilka sekund akosztuje prawie 150 many co na razie jest dla mnie zabojczo drogim skillem. 1. W ogóle daruj sobie grę, jeżeli nie znasz angielskiego w stopniu choć podstawowym. Sithalzat - Assassination Rogue - Burning Legion EU Arena -Albionu |
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#14]: 06.09.2010 o 21:25 |
|
Konto skasowane |
Boże drogi, znalazła sie jedna miła osoba na tym forum, która zamiast odsyłania mnie do google wyjaśniła wszystko i to w bardzo przystępny sposób.
|
|
|
||
![]() |
||
watman |
Wiadomość [#15]: 07.09.2010 o 08:30 |
|
Konto skasowane |
Kurde mam problem jak moby nieco wyzszy lvl maja. Moze zle rotacje robie ? Zaczynam od Judgement of Wisdom, potem Consecration i tak póki mam mane. Jednak mimo Consecration kiedy DPSi zaczynaja walic ostro to zawsze jakis mob mi ucieknie. Mam dopiero 32lvl wiec skilli jeszcze malo. Rozwojowe postaci D3 |
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#16]: 07.09.2010 o 19:00 |
|
Konto skasowane |
Righteous fury mam zawsze wlaczone, moze problem polega wlasnie na tym ze ludzie atakuja inne moby niz ja. Sa sytuacje ze ja zaatakuje moba, sciagne jeszcze ze 3 i klepe tego jednego a dps zamiast tego samego to bija inne i one przerzucaja agro na nich.
|
|
|
||
![]() |
||
watman |
Wiadomość [#17]: 07.09.2010 o 20:15 |
|
Konto skasowane |
Righteous fury mam zawsze wlaczone, moze problem polega wlasnie na tym ze ludzie atakuja inne moby niz ja. Sa sytuacje ze ja zaatakuje moba, sciagne jeszcze ze 3 i klepe tego jednego a dps zamiast tego samego to bija inne i one przerzucaja agro na nich. Heirloomy mam, armor, naramy i macke 1h. Rozwojowe postaci D3 |
|
|
||
![]() |
||
moshe29 |
Wiadomość [#18]: 08.09.2010 o 14:12 |
|
Konto skasowane |
armory
|
|